Välkommen hem!


Hem till dig själv, till mig och till Your kind of YOGA studio.

Söker du något utöver det vanliga? Något mer privat, dit du kan komma precis som du är? Välkommen till Your kind of YOGA studio.

Studion är en oas i hemmamiljö och ligger på Svalörtsvägen 22 i ett villaområde från 1968. I soutteränghuset i tegel breder studion ut sig i nedre delen av trädgården. Med lummig vy runtomkring och utan insyn får man plats att andas och yoga.  Your kind of YOGA studio tar endast in 10 personer och gör det till en personlig plats där jag som yogalärare eller riverguide har tid för dig hela vägen.


Du som yogi får tid och plats för återhämtning, att landa i nuet, få bort bruset och fylla på med ny energi och inspiration.

Namnet YOGA betyder union, sambandet mellan kropp och själ, människan och universum.

Enligt de gamla yogisarna från öst så utövar du inte yoga- du är yoga, eller lever utefter en yogisk livstil. Yoga har funnits som en väg till självutveckling och upplysning i över 5000 år.
För oss i väst börjar det ofta med ett intresse av att vi bör ta hand om vår kropp men snart inser vi att kropp och själ hänger ihop och därför blir yogan så mycket mer än bara en träningsform.  Vi tränar alltså både kropp och knopp. Med hjälp av andningstekniker, pranayama, kan vi lära oss att meditera och bli mer klarsynta och skarpa i vår vardag och även motverka stress och utmattning.

Yoga för mig är en brunn där jag ger mig själv återhämtning, självkärlek i form av att jag tar hand om min kropp och lyssnar inåt. ”Vad behöver jag idag- vad vill jag idag?” ”Vad vill jag i livet?” Mina största och bästa val har jag tagit efter ett pass på yogamattan då jag har känt mig glasklar, skarp och helt sann mot mig själv. Och min praktik har sedan fört mig mot mina elever, brett ut sig, längtat efter att få undervisa och dela med mig av denna klara källa till ny livskraft. Och förhoppningsvis kan det ge ringar på vattnet och inspirera oss människor till en varmare och mer tillåtande tillvaro på vårt gemensamma runda jordklot. Men det börjar med DIG.

En yogaelev sa till mig under en yin-yogapostition: ”det här har jag alltid längtat efter.”  Och så fungerar yogan- det ger en känsla av att komma hem.

Behöver du en stund i stillhet, för återhämtning och inspiration -  Välkommen hem, till Your kind of YOGA studio.